https://norsk-spilleautomaten.com/
Dead or Alive

Spilleautomat Dead or Alive Anmeldelse

Reis tilbake i tid til det ville vesten på begynnelsen av 1900-tallet med NetENT Dead or Alive spilleautomater. Det er ikke lett å finne spilleautomaten på nett lengre, men den er absolutt verdt å lete etter. Med en RTP på over 96% og fordelaktige bonusfunksjoner, kan dette fort bli din favorittautomat på nett.

Tema og Spillfunksjoner

NetEnt er en av de største spillutviklere for spilleautomater på nett og det er nettopp slike automater som har skapt de ett navn i denne sjangeren. Både grafikk og lyd er veldig tegneserie- aktig og med et tema som kommer til å underholde deg, ihvertfall om du er mann. I dette spennende spillet kan du dra til Det ville vesten og forhindre at skurkene angriper byen uten å forlate huset ditt. Forbered deg på å møte kriminelle og få en stor belønning for det.

Nederst på skjermen har du menyen for spinn, hvilke linjer du vil spille på, maks innsats og innsats per linje.

Denne trehjuls og fem hjuls spilleautomaten med forskjellige myntverdier har ni innsatslinjer, scatter-symboler, wild-symboler og muligheten til å samle foldede wild-symboler under gratisspinn bonus spinn som vil gi deg store inntjening. Enkelt oppsett har bestandig vært i fokus hos NetEnt og samtidig et fengende spill med godt utarbeidet grafikk og detaljer i spillet. Denne spilleautomaten følger samme gode oppskrift.

banner
Velkomstbonus €400

Symboler og Bonusfunksjoner

Symbolene tegnes i detalj og de fem mest lønnsomme spillsymbolene er laget i Wild West-temaer. Det minst dyrebare symbolet er et par briller, og det mest dyrebare er et par cowboystøvler med sporer. En hvit cowboyhatt er plassert midt i en karakter på fem tegn, hvoretter en hylsterpistol. Den siste av de fem symbolene er den stjerneformede sheriffens gullmerke – symbolet du vil se ofte på hjulene.

Å spille kort 10, J, Q, K og A er de fem minst lønnsomme symbolene. Men de er også designet for å matche temaet i spillet. Kortene er gravert på bronse og fargede lamper glitrer bak dem.

I tillegg kan en linje på 5 Wilds gi deg 1500 mynter. Betalinger for scatter-ikoner avhenger som vanlig ikke av de aktive linjene. Så for 5 Scatter’ov hvor som helst på hjulene, kan du vinne 2500 mynter. Ved å ta 3 eller flere av disse symbolene, aktiverer du 12 gratissnurr med en 2X multiplikator. Under disse rotasjonene vil alle Wild-symbolene forbli på plass til slutten av funksjonen. I tillegg, hvis du fanger minst 1 Wild på hver av de fem hjulene, vil du få 5 spinn til.

Dead or Alive Gratisspinn

Gratisspinn er den viktigste bonusrunden på spilleautomaten Dead or Alive. Tjen retten til å motta gratissnurr ved å samle tre eller flere scatter-pistolsymboler i alle posisjoner på skjermen. Du vil motta 12 gratisspinn og en dobbel flerspiller av gevinstene dine, og hver “Wanted” -plakat som faller under gratisspinnene dine, vil bli fikset i sin posisjon for alle påfølgende bonusspinn. Du kan også vinne flere gratisspinn i den nåværende gratisspinnsyklusen.

Legg igjen kommentaren
Spill for ekte penger