https://norsk-spilleautomaten.com/
Book of Ra spilleautomater

Eventyr norske spilleautomater Book of Ra goes Egypt

Disse spilleautomater på nett heter Book of Ra goes Egypt ble utviklet av Novomatic .

Populariteten til dette stedet er så høy at det sier mye om det. Det er nok å uttale navnet, ettersom spillerne umiddelbart vil forstå at det bare er et pålitelig klassisk spilleautomat, som har en veldig høy popularitet og rykte!

Hovedhandlingen i dette spilleautomatet er å avsløre mysteriene. Hvis spillerne lykkes med det, vil de motta en anstendig belønning, i tillegg til mange bonuser fra den gratis Book Of Ra-spilleautomaten. Ved å starte rullene på denne spilleautomaten begynner du øyeblikkelig å kaste inn atmosfæren til de legendariske søkene etter Indiana Jones selv.

Book of Ra Spill

I begynnelsen av spillet, bør du velge et nummer, ta hensyn til dine preferanser og muligheter. Jo mer aktivert, jo bedre er vinnersjansene dine. Men når hver rad er inkludert, går kurset opp. Som standard er et budnivå satt. Du kan øke den med en Bet-knapp. Sett den maksimale mynten på en rad med Bet Max-knappen umiddelbart. AutoPlay-funksjonen forhindrer spilleren i å stadig klikke på Start. Alternativet er deaktivert ved å trykke på det igjen.

Book of Ra slot vekker oppmerksomhet med sine uvanlige høye kostnader for hovedspill kombinasjoner. Det eldste symbolet er en arkeolog. Selv en minimal kombinasjon med to slike bilder gir flere spill. Den andre er farao, etterfulgt av en skarab og bevinget Isis. For alle høy symboler er den laveste vinnende kombinasjonen 2 bilder per linje. Dusinvis av unge kort. De trenger minst 3.

banner
Velkomstbonus €400

Velge antall gratis spins i spilleautomater

3 eller flere Scatter bilder (cellen med bilde av Cleopatra), falt samtidig på hjulene på spilleautomaten, aktivere funksjonen gratis spinn . Spilleren kan velge hvilket som helst antall free spins no deposit og multiplikatoren som det kan begynne.

Det er tre alternativer å velge starte gratis spins

Wild symbol. Bildet av boken i denne spilleautomaten er et wild-symbol som erstatter ethvert grunnleggende bilde, slik at du kan lage kombinasjoner av spill på kortest mulig tid.

Spredning Symbol. Dette bildet tilbyr brukere gratisspinn, og dets rolle blir spilt av det samme bildet med bøker. Dette er grunnen til at denne spilleautomaten er bedre kjent for folk med navnet på bøker, fordi spillerne vet den bedre med dette navnet. Scatter Symbolet vises på alle hjul, så sjansene for at spillere mottar en premie er veldig høye.

Risiko Book of Ra Automatiske Spill

For første gang dukket et universelt symbol opp i Book of Ra-spillmaskinen, som kombinerer egenskapene til vill og spredning. Dette er den samme boken. Som vill erstatter den alle andre. Hvis 3 eller flere av disse bildene vises hvor som helst på feltet, tildeles spilleren 10 gratisspinn.

Legg igjen kommentaren
Spill for ekte penger